Стилус Tek Styz Премиум-клас, който е съвместим с вашите Celkon S1 с потребителски интерфейс за сензорен екран 3 Pack! (ЧЕРВЕН)

Стилус Tek Styz Премиум-клас, който е съвместим с вашите Celkon S1 с потребителски интерфейс за сензорен екран 3 Pack! (ЧЕРВЕН)

BGN 11.04

Новинка

Налично

Съвместим с всички устройства с докосване на екрана●Лесно преносими, изключително лек и компактен.В комплекта са включени 3 стилус дължина 4 инча избрания от вас цвят.●Удобна переноска Тънък, лек, благодарение на дизайна на затваряне, така че е много лесно да носят със себе си навсякъде.Дизайн на клипове чудесно за рязане, съвместим с вашия джоб, Ipad, ежедневником и т.Клеми, съвместими с вашия калъф за носене, книга или джоб ●stylus писалка с клипс - лесно да ги носите със себе си навсякъде.Устойчиво на пръстови отпечатъци и антипригарный съвет на екрана, перфектен за рисуване, писане и т. (ЧЕРВЕНО), Съвет за защита от надраскване - Връх на писеца е изработен от мека и устойчива на надраскване каучук.Можете да споделите този писалка със своите приятели или семейството.●Технология Au Detect IC автоматично определя вида на устройството и неговите специфични нужди за зареждане за подобряване на оперативната съвместимост ● устойчив материал - stylus писалка оборудвани с меки връхчета, а корпусът е изработен от висококачествен алуминий.●Допълнителни устройства, които работят с него, - това е почти всичко, i Phone, повечето i Pad, таблети Surface, малки преносими компютри, хромбуки, при условие, че те имат сензорен екран. ☝Стилус ПРЕМИУМ-клас, който е съвместим с вашия потребителски капацитивен стилус Celkon S1 3 бр.Идеален за приложения за чертане и бърза навигация в докосване на екрана с лекота. * КУПИ СЕГА - ВЕЧЕ Е НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ НОВАТА ВЕРСИЯ!*., Но също така е подходяща за всички устройства с капацитивен сензорен екран.

Избор на купувачи

Основните средства за комуникация и МЕДИИ Знамена с Черни клечки за зъби Избор на Кексчета Парти Празник Новинка
Основните средства за комуникация и МЕДИИ Знамена с Черни клечки за зъби Избор на Кексчета Парти Празник

Брой в опаковка : 10 x квадратчетата за клечки за зъбиНие ви предлагаме найширок избор на продукти, като 3 C

BGN 1.00
Техническа Прецизна Смяна на Превъзходна кварцова крушки S8529A5CSD Новинка
Техническа Прецизна Смяна на Превъзходна кварцова крушки S8529A5CSD

Единица за продажба : 1.Тази лампа не е направена компания SUPERIOR QUARTZ Замяна за подобра КВАРЦОВА крушки S8529

BGN 112.81
Идентификация етикет MMF Industries за дребни монети, с отпечатък, с капацитет от 01 до 25 долара, червена, 500 за опаковане (2100705A07) Новинка
OEMTOOLS 25583C 1/2 Комплект задвижващи колела С Сверхтонкими стени, от 3 части Новинка
OEMTOOLS 25583C 1/2 Комплект задвижващи колела С Сверхтонкими стени, от 3 части

Контакти имат цветова маркировка за удобство на идентификацияПредназначена е за професионални механи�

BGN 15.52