Леки обувки за кучета Bark Brite със защита за лапите от неопрен, предназначени за комфорт и пропускливост на въздуха, в 5 размера (Lavender Lg)

Леки обувки за кучета Bark Brite със защита за лапите от неопрен, предназначени за комфорт и пропускливост на въздуха, в 5 размера (Lavender Lg)

BGN 30.64

Новинка

Налично

Моля, измерете пълна заоблен ширина на лапите на вашето куче, както е показано на изображенията и таблица референтни размери за най-добро напасванеИдеално за предпазване от рани и натъртвания по време на активност и почивка.Обувки осигуряват защита от горещ Асфалт, остри предмети и абразивни повърхности.Обувки, снабдени с 2 еластични светлоотразителни джапанки за по-добра видимост и по-лесна настройка.Предотвращайте дъвченето и близане без прегряване. На разположение 6 размери.Кучето е Изпитана и одобрена!Висококачествен и лек неопрен с вентилационни отвори за оптимална пропускливост на въздуха.Стилен лавандула цвят, за най-добрата работа при високи температури и горещи повърхности.Леки обувки на Mira Brite напълно подходящи за активен отдих, включително и градски разходки, еднодневни приключения и редовни физически упражнения.Обувки излизат извън ходила на 4,5 инча и надежден настаняване и гарантират, че обувки ще останат на краката си!Във всеки комплект са включени всички 4 Обувки.Обувки осигуряват защита от горещ Асфалт, остри предмети и абразивни повърхности.Здрава гумена подметка с устойчиво на пробиване дизайн на протектора, улучшающим сцепление.Кучето е Изпитана и одобрена!Висококачествен и лек неопрен с вентилационни отвори за оптимална пропускливост на въздуха.Обувки, снабдени с 2 еластични светлоотразителни джапанки за по-добра видимост и по-лесна настройка.Стилен лавандула цвят, за най-добрата работа при високи температури и горещи повърхности.Предотвратите щети от ноктите на вашето Куче Вашия дом, Пола, превозни средства и на Посетителите. материалът е гъвкав и ще се разшири. Отзад на пинетках слот 3,5 инча, за процеса на включване / изключване е лесно и удобно.Обувки отговарят на естествената форма на лапите на вашето Куче и не ще попречи на Естествени движения на лапите. материалът е гъвкав и ще се разшири. Отзад на пинетках слот 3,5 инча, за процеса на включване / изключване е лесно и удобно.

Избор на купувачи

Захватный Инструмент, Ричерный Инструмент FitPlus Premium 32 Плюс Гаранция 2 години Новинка
Захватный Инструмент, Ричерный Инструмент FitPlus Premium 32 Плюс Гаранция 2 години

Удобно захващане Fit Plпредназначена е за лесно заснемане на предмети, монети, пликове, боклук и тДРЪЖКА EAS

BGN 0.33
ZHAOLEI Дневна Нощна Лампа за Спални Креативна Настолна Лампа За Учене и Работа Настолна Лампа Минималистичная Настолна Лампа Новинка
uxcell 2 Инча 57 мм Бас Говорител Пасивен Радиатор Помощна Гума Виброплита Субуфер направи си САМ Ремонт Новинка
uxcell 2 Инча 57 мм Бас Говорител Пасивен Радиатор Помощна Гума Виброплита Субуфер направи си САМ Ремонт

Работят по подобен начин вентиляционному дупката, пасивен радиатор ще добави точно толкова, колкото те

BGN 4.75
Точност Мини Перфоратор Пин Мелница Мелница Струг Струг Инструмент Новинка
Точност Мини Перфоратор Пин Мелница Мелница Струг Струг Инструмент

Описание на продукта Описание : Това е машина за висока точност електрически инструмент5 кг (5,5 кг) Малка

BGN 239.47
Тестер Гъвкавост Paint филм MXBAOHENG QTX Тестер Еластична филм GB GB/T1731-93 Новинка
Тестер Гъвкавост Paint филм MXBAOHENG QTX Тестер Еластична филм GB GB/T1731-93

Въведение Лакокрасочная филм се нанася върху метална пластина, извити на пръта с различни диаметри (мм),

BGN 34.11