SOLUSTRE Поставка За Баня, Рафтове За Съхранение на Диатомитового Сапун, Тава за Четка за Зъби, препарат за съдове, Мультиподнос, Влажност, Самосушающийся Контейнер за ?

SOLUSTRE Поставка За Баня, Рафтове За Съхранение на Диатомитового Сапун, Тава за Четка за Зъби, препарат за съдове, Мультиподнос, Влажност, Самосушающийся Контейнер за Сапун, Душ, Тоалетна

BGN 2.33

Новинка

Налично

Те са модерни и креативни, да демонстрират умения за наблюдениеОписание Това е препарат за съдове за източване на водата в банята, държач за сапун е изработен от материал и практически.- материал : Рафтове за складиране на земята е изработена от материали, които могат да се мият с вода и които имат дълъг срок на служба.Те са модерни и креативни, да демонстрират умения за наблюдение. -Подходящ за много случаи на : рафтове за съхранение earth е предназначена за баня или тоалетна, удобен и практичен, не заема много място.Освен това, поставка за пътно сапун може да даде на своите приятели на housewarming.Препарат за съдове може да се превърне в украса на дома.-Подходящ за много случаи на : рафтове за съхранение earth е предназначена за баня или тоалетна, удобен и практичен, не заема много място.Пратката включва 1 х стойка за съхранение.Характеристики Материал : диатомит, глина-Размер : около 11,00 X9,00 X1,00 см / 4,32 X3,54 X0,39 инча : Изящни и превъзходни детайли са много практични, поддържане на сапун си в чистота и ред за удобство на употреба. - ЛЕСНА УПОТРЕБА : Поставете сапун на тавата за съхранение за вашия комфорт и удоволствие. - : Рафтове за съхранение earth - това е избор за вашето семейство или приятели. - : Рафтове за съхранение earth - това е избор за вашето семейство или приятели. -Подходящ за много случаи на : рафтове за съхранение earth е предназначена за баня или тоалетна, удобен и практичен, не заема много място. - ЛЕСНА УПОТРЕБА : Поставете сапун на тавата за съхранение за вашия комфорт и удоволствие.

Избор на купувачи

Държач за сапун ястия Nameeks 6911-13, Хром Новинка
Държач за сапун ястия Nameeks 6911-13, Хром

Хромово покритиеПроизведено в Европа.Хромово покритие.Ширина : 4,92126 инча Дължина : 3,93701 инча Височина : 1

BGN 33.80
Начало-X Самоотливающийся Държач за сапун, препарат за съдове на присоске без капки Новинка
Начало-X Самоотливающийся Държач за сапун, препарат за съдове на присоске без капки

Нашият уникален дизайн задържа сапун на място и отвежда излишната вода, за да те стекали обратно в мивка

BGN 4.66