Ecojunmi Невидими мрежи за коса за дълга коса, 100 бр, 18-46 инча, Черни Еластични Мрежести Дамски Мрежа за Коса-Перука, Шапка за Перука, Кок за коса, затварящ челото, За сън, з

Ecojunmi Невидими мрежи за коса за дълга коса, 100 бр, 18-46 инча, Черни Еластични Мрежести Дамски Мрежа за Коса-Перука, Шапка за Перука, Кок за коса, затварящ челото, За сън, за обществено хранене (30 инча)

BGN 4.84

Новинка

Налично

4Тънка и мека окото, тя може по-добре да се заключва счупени косата.Окото се получава гладък и по-незабележими. Широко приложение : Найлон мрежи за коса с еластични краища са подходящи за носене на перуки, опаковане на перуки и производство на греди за коса, са идеални за бални прически, професионална стюардеси, бортпроводницы, медицински сестри, секретар на оркестъра на хотелския чиновник, танцьорка, фигуристки, работници за обществено хранене, ресторант или готвачи и т.Опаковка от 100 броя, за да ви даде много резервни мрежи за коса. Суперэластичная : Найлон представлява равномерно дупка с размер 10 мм с малък отвор с еднакви усилия и добра еластичност, което може да издържа 35 паунда напрежение и може да се носи в продължение на дълго време.Ниско тегло, добра пропускливост на въздуха. Вашите ежедневни нужди : Mesh мрежа за коса, ще запазят косата ви е чист и ще ви позволи да ги така, както на вас ви хрумне. Отлично качество : Mesh мрежа за коса е направена от висококачествен еластичен нейлонового тънко материал. черни нишки за коса, нашата невидима мрежа за перуки е с размери от 18 инча, 24 инча, 30 см, 36 см, 40 см и 46 инча по ваш избор, подходящ за различна дължина на косата.

Избор на купувачи

Перуки с бесклеевой превръзка на главата, синтетични директни перуки с превръзка на главата за жените, 18 инча Новинка
Перуки с бесклеевой превръзка на главата, синтетични директни перуки с превръзка на главата за жените, 18 инча

Определяне на перука headbang : 1Превръзка на главата е много лесен за носене, а превръзка на главата еластич

BGN 21.52
Перука с дантелен част от синтетични косми Outre The Daily Wig - WAVERLY (цвят: DR4TMS) Новинка
Перука с дантелен част от синтетични косми Outre The Daily Wig - WAVERLY (цвят: DR4TMS)

ПОКАЗАН цвят : DR4 / ТИРАМИСУ, DRST2 / ШОКОЛАДкарамелOutre The Daily Перука Перука, изработени от синтетична коса �

BGN 1.00