Скоба за перука PNK Trend Самостоятелно Snap On 6ШТ (черно), произведен в Корея, за удължаване на косата, не е необходимо шиене.

Скоба за перука PNK Trend Самостоятелно Snap On 6ШТ (черно), произведен в Корея, за удължаване на косата, не е необходимо шиене.

BGN 2.33

Новинка

Налично

Удобно да се използва през целия ден 6. Шнола за коса разширения 2. Пластмасов панел, предназначена за премахване на скоби, прикрепени 2.Шевни не се изисква. Не съдържа олово, изработен от неръждаема стомана, с високо качество, произведен в Южна Корея Определяне 1. Не се изисква шиене 7. Провеждането на патици, плъзнете карта нагоре 4. Стяга готов за повторна употреба (Съвет : заменете скоби, когато скоби ще отслабнат. Не съдържа олово, изработен от неръждаема стомана, най-високо качество в Южна Корея. Това свежда до минимум увреждането на косата 5.Подходящ за употреба през целия ден.От него лесно и бързо се радват.Шнола за перука PNK Trend Самостоятелно 6ШТ (черно), произведено в Корея, за удължаване на косата, не е необходимо шиене 1. Уверете се, че скоби фиксирани върху вътъка 3.Шнола за коса разширения.Това свежда до минимум увреждане на косата. Пълнители са готови до отстраняване 1. Плъзнете скобата надолу 2. От него лесно и бързо се ползва 4. Поставете карта между скоби и утком 3.

Избор на купувачи

Сензационни шнола, изработени от синтетична коса с бретон - CARLA - 2 Новинка Разпродажба
Сензационни шнола, изработени от синтетична коса с бретон - CARLA - 2

ИНСТРУКЦИИ ЗА ПОЛАГАНЕ Съберете косата на кок и затегнетеИзработен е от термоустойчиви синтетични вла�

BGN 12.38
Опашка на синтетичния съвсем малък, вечния, голям афро (2) Новинка
Опашка на синтетичния съвсем малък, вечния, голям афро (2)

Нанесете на излишната вода.Леко срешете косата си с четка и ги поставете върху равна повърхност, за да и�

BGN 14.39
Ева Габор G630 + Перука Innuendo от Hairuwear Новинка
Ева Габор G630 + Перука Innuendo от Hairuwear

Той работи с тези гладки предни пластове и текстурирана задна част, в продължение на целия денТози стил

BGN 84.15