Смесители Смесител за мивка в Банята Смесител за Тоалетна масичка с една дръжка и един дупка Смесител за Баня Черен Смесител За Баня Бронзов Смесител за Баня Водоп?

Смесители Смесител за мивка в Банята Смесител за Тоалетна масичка с една дръжка и един дупка Смесител за Баня Черен Смесител За Баня Бронзов Смесител за Баня Водопад Ретро Водопад кран за баня, Античен A (Цвят: черен

BGN 47.68

Новинка

Налично

3Инсталационен дупка : 3,2 ~ 4,2 виж Керамична макара, стотици хиляди ключове, открит и гладка, однорычажная дизайн, защита от капки, течове, не избледняват, не се окислява.Смесител за водопада е изработена от месинг, едно парче, хвърли под налягане, не ломающийся и красив.Открит улей, от които водата се излива водопад, много приятен за окото. Цялото оборудване, необходимо е включено в комплекта на доставката. Ключа е бърз превключвател, който може удобно и бързо да управляват потока на водата.Висока версия подходяща за пране на багажник и под ботуш.Устойчив на корозия, устойчиви на корозия, здрав и издръжлив.Ние задължително ще ви дадем задоволителен отговор.Характеристики : 1. Благодарим ви за разбирането.Съкратен вариант за мивки с по-източване.Вземете го у дома и го инсталирайте директно, можете лесно да ги инсталирате.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща.Поради ръчно измерване може да бъде отклонение от 0-2 mm.Има две маркучи с дължина 80 см, които са свързан, съответно до патрубкам за подаване на топла и студена вода. Антикоррозийный, антикоррозийный, срещу избледняване, срещу изтичане на информация, срещу напукване, срещу окисляване, лесен за почистване, лесно е деформиран, без спрей, устойчиви на висока температура.

Избор на купувачи

Защитен калъф за Pioneer DDJ DJ-FLX6 и DDJ-FLX6-GT (DS-PC-DDJFLX6) Новинка
Защитен калъф за Pioneer DDJ DJ-FLX6 и DDJ-FLX6-GT (DS-PC-DDJFLX6)

Нископрофилен дизайн осигурява съвместимост с повечето авиационни калъфи и куфариКапак от поликарбон�

BGN 2.00
Защитно покритие Decksaver DS-PC-DDJSZ Pioneer DDJ-SZ Новинка
Защитно покритие Decksaver DS-PC-DDJSZ Pioneer DDJ-SZ

Разработен специално за Pioneer DDJSZ пластмаса, използвани в пуленепробиваемом стъкло.Разработен специално

BGN 2.00
Смесител за кухня RV Неметаллический с Гъвкав Изливом за Кемперов, Домове, Туристически Ремаркета Новинка
Смесител за кухня RV Неметаллический с Гъвкав Изливом за Кемперов, Домове, Туристически Ремаркета

Лесна инсталация, външни входни хвостовики с резба 1 / 2"Гъвкава арка може да затворите цялата мивка.Лесн�

BGN 0.67
Метален лакът MIDLAND IND Ander 7040490608 Новинка
Метален лакът MIDLAND IND Ander 7040490608

Моля, свържете се директно с продавача за повече информация относно продукта и складТози предмет е пред

BGN 5.25