ZCMEB Сливная препарат за съдове за Баня, Стенни ABS-препарат за съдове с Капак, Водоустойчив препарат за съдове, Чекмедже за съхраняване на прибори (Цвят: черен, размер:

ZCMEB Сливная препарат за съдове за Баня, Стенни ABS-препарат за съдове с Капак, Водоустойчив препарат за съдове, Чекмедже за съхраняване на прибори (Цвят: черен, размер: 12.8 * 5.8 * 12.8 см)

BGN 101.35

Новинка

Налично

8 Материал cm ABS, здрав, качество на изработкатаName : стенни препарат за съдове Монтаж : Монтаж без пробиване комплектът включва : 1 * Кутия за сапун Забележка : Моля, имайте предвид разликата в 0,2-0,5 см от ръчно измерване.Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от представени на снимките.8 виж Материала ABS, здрав, качество на изработката.8 виж Материала ABS, здрав, качество на изработката. Подходящ за всички видове сапуни, може да е поставена в банята, кухнята, тоалетната, тоалетната и на други места.Name : стенни препарат за съдове.Цвят на реалните стоки може да се различават малко от изображения в списъка се дължи на друг на екрана на компютъра, благодаря ви за вашето разбиране. Подходящ за всички видове сапуни, може да е поставена в банята, кухнята, тоалетната, тоалетната и на други места. Подходящ за всички видове сапуни, може да е поставена в банята, кухнята, тоалетната, тоалетната и на други места.Name : стенни препарат за съдове.

Избор на купувачи

WDONAY 2 Бр сапун ястия От Естествена Борова Държач За Сапун Ръчно изработени Реколта сапун ястия Карбонизированного Цвят Новинка
Начало-X Самоотливающийся Държач за сапун, препарат за съдове на присоске без капки Новинка
Начало-X Самоотливающийся Държач за сапун, препарат за съдове на присоске без капки

Нашият уникален дизайн задържа сапун на място и отвежда излишната вода, за да те стекали обратно в мивка

BGN 4.66