Авто Hud Auto hud-Head-up Дисплей GPS hud Дисплей на GPS Навигация hud Скоростомер Аксесоари авто Проектор за всички автомобили (зелен)

Авто Hud Auto hud-Head-up Дисплей GPS hud Дисплей на GPS Навигация hud Скоростомер Аксесоари авто Проектор за всички автомобили (зелен)

BGN 17.99

Новинка

Налично

【Подходящ за всички автомобили】 Е централен дисплей в режим на GPS за всички автомобили, за разлика от повечето главоболия на дисплеи с помощта на БДС Can комуникационен, който е несъвместим с много коли 【GPS компас не се губи посоката】 Визуализирайте посоката на движение напред по време на движение на вашето пътуване да не е отклонение N-Север, S-юг, W-Запад, E-Изток. 【Достатъчно ясен ден и нощ】 Напълно автоматична светочувствительность, адаптивна настройка на яркостта, е достатъчно ясен ден и не е ослепителна през нощта.hud, 2,5-метров USB кабел, определя лепило, оптична стрелба. 【Аларма за превишаване на скоростта повишава сигурността на】Когато скорост надвишава стойността, раздастся звуков сигнал.Ние предлагаме на 2,5-метров USB кабел в пакета. Честота на опресняване е 10 кадъра в секунда, и скоростта на автомобила се обновява бързо, без забавяне. 【скоростта на автомобила се обновява бързо, без забавяне 】 С помощта на GPS с висока честота на опресняване 10 Hz + двухрежимный чип Beidou. hud, 2,5-метров usb кабел, определя лепило, оптична стрелба.M1 Авто HUD централен дисплей GPS Проекцията на скоростта върху предното стъкло с аларма за превишаване на скоростта Напомняне за движение за всички автомобили.

Избор на купувачи

за Toyota RAV4 2019-2023 LHD Главоболие, HUD дисплея 1 бр. Автомобилни Аксесоари (не е подходящ за версия Prime) Новинка
за Toyota RAV4 2019-2023 LHD Главоболие, HUD дисплея 1 бр. Автомобилни Аксесоари (не е подходящ за версия Prime)

Материал : Изработен е от висококачествена ABSпластмасаМоля, не се колебайте да ни потърсите, ако възникн

BGN 1.00